Биоком Трендафилов на "Булмедика-Булдентал 2019"


„Биоком Трендафилов" ЕООД Ви кани в зала 2 щанд А10 в Интер Експо Център - София, на международното специализирано изложение БУЛДЕНТАЛ 2019 от 15 до 17 май 2019г.


Ще Ви представим иновативното си решение за дезинфекция з здравни заведения - система Nocospray.
NOCOPRAY e уникална система за дезинфекция на базата на водороден пероксид с бактеридно, фунгицидно, вирусоцидно и спороцидно действие. Състои се от газообразуващи уреди, подходящи за помещения с различни обеми и дезинфектант, предлаган в различни разфасовки.


Системата е ефикасна срещу най-опасните патогени - Escherichia coli, Рseudomonas Aeruginosa, Clostridium difficile, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, гъбички от рода Candida, Mycobacterium terrae, др.
Със системата се постига ефективна дезинфекция на въздуха и всички повърхности - уредът превръща дезинфектанта в газ и създава изкуствено течение в помещението, като по този начин подсигурява дезинфекция дори на най-труднодостъпните места.


Nocospray дезинфекцира инструменти, оборудване и всякакви повърхности. Поради специалният режим на преобразуване на дезинфектанта в газообразно състояние, при контакт с повърхностите не предизвиква корозия и оксидиране. Със системата могат да се третират всякакви повърхности, включително и електроника.


Дезинфектантът е напълно биоразградим, безопасен е за околната среда и хората. Не предизвиква алергии. Освен това е изключително икономичен - 1 мл е достатъчен за третиране на 1м³ обем.

Nocospray е автоматична система, която не изисква човешка намеса, тъй като може да бъде включена чрез функция отложен старт, а като добавим и автоматичното спиране, това я прави много подходяща за ежедневна дезинфекция през неработните часове в помещението.

 

1_1.jpg

 

buldental_bulmedica_products.jpg

 


Content
LivedaMed2000